Frederik Cirkel 570X570
Over Marinus
Gevestigd in Nederland met een wereldwijd netwerk

Marinus is een familiebedrijf dat door de passie voor techniek is uitgegroeid tot een machinebouwer die zich richt op het ontwerpen en bouwen van houtbewerkingsmachines voor de parket en timmerindustrie.

Wij zijn altijd op zoek naar innovaties waarbij goed naar de behoeften van klanten geluisterd wordt. Door het gebruik van de beste materialen en toepassing van de nieuwste geavanceerde technieken worden er kwalitatief hoogwaardige houtbewerkingsmachines ontwikkeld.

Familie Cirkel 570X570
Familiebedrijf
Meer dan 25 jaar ervaring in houtbewerkingsmachines

Het zijn van een familiebedrijf kent vele voordelen. Het stelt ons in staat om flexibel, nauwkeurig en doortastend te zijn met onze producten en nieuwe ontwikkelingen. Het staat ook voor persoonlijk contact met elke klant - iedereen heeft een naam en niet een nummer! Ons wereldwijde netwerk van partners / dealers opent alle grenzen.

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we erin geslaagd om machines van uitstekende kwaliteit te bouwen; Machines die voortreffelijk presteren en waar onze klanten hun voordeel mee doen. Onze passie en vastberadenheid hebben ons in staat gesteld grote nieuwe innovaties voor de houtbewerkingsindustrie te produceren. We kunnen met trots zeggen dat we altijd voorop in de markt blijven en we zijn niet van plan om dat los te laten!

De mensen achter Marinus Machinebouw

De mensen achter Marinus Machinebouw
Jan 1280X853
Broor En Rene 1280X853
Egbert 1280X853
Matine 1280X853
Frederik 1280X853