• Powermax Productie

 • Marinus bouwt hun machines op basis van de behoeften van de houtverwerkende onderneming, met de wetenschap dat een machinelijn alleen maar zo goed is als de efficiëntie, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid ervan.

  Elk element, elk systeemproces en het volledige ontwerp van onze machines zijn onderzocht, ontwikkeld en getest om een ​​superieure, kostenefficiënte machinelijn te waarborgen. De onderstaande afbeeldingen geven u een daadwerkelijke indruk van de productie van de Powermax Machines voor zowel eindprofilering en vinglasverbindingen.

 • Omdat Marinus zijn eigen machines ontwikkelt en produceert kunnen we zorgen voor een zeer hoge kwaliteit. De kleinschaligheid van het familiebedrijf draagt bij tot een optimale flexibiliteit.

  Elke machine wordt handmatig in onze eigen productiehal gemonteerd.
  Het productieproces duurt 10 weken afhankelijk van de specifieke wensen van de klant.

  Uniek zijn de oprichters en servicetechnici, welke allemaal hun steentje bijdragen in het productieproces van de Powermax Machines. Dit verzekert u dat de vertegenwoordigers waarmee u spreekt en de servicetechnici die op afstand werken en / of uw bedrijf bezoeken, elk detail van de Powermax Machines kennen.

  Zo kan Marinus onberispelijke after-sales service aanbieden.